TEMFED HABERLERİ
RESİM GALERİSİ
Tarih:
Son Güncelleme:29/11/2021
26 Kasım 2021, Kıymetli Dostlarım Meslektaşlarım, Sayın Ticaret Bakanımız Dr. Mehmet Muş beyefendinin talimatları üzere Ticaret Bakanlığı'nda Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Sn. Necmettin ERKAN beyefendi İç Ticaret Genel Müdürü Sn. Adem BAŞAR beyefendi ve Başkanlarımızında hazır bulunduğu sektörümüz ile ilgiili çok verimli ve faydalı bir toplantı gerçekleştirdik.



Kıymetli Dostlarım Meslektaşlarım,

Sayın Ticaret Bakanımız Dr. Mehmet Muş beyefendinin talimatları  üzere  Ticaret Bakanlığı'nda Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Sn. Necmettin ERKAN beyefendi İç Ticaret Genel Müdürü Sn. Adem BAŞAR beyefendi ve Başkanlarımızında hazır bulunduğu sektörümüz ile ilgiili çok verimli ve faydalı bir toplantı gerçekleştirdik.

Sayın Bakanımıza ve Genel Müdürümüze bizlere göstermiş oldukları ilgi, alaka ve misafirperverlikten dolayı teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.  

TEMFED
Hacı Ali TAYLAN

TEMFED TÜM EMLAK MÜŞAVİRLERİ FEDERASYONU 26 Kasım 2021, Kıymetli Dostlarım Meslektaşlarım, Sayın Ticaret Bakanımız Dr. Mehmet Muş beyefendinin talimatları üzere Ticaret Bakanlığı'nda Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Sn. Necmettin ERKAN beyefendi İç Ticaret Genel Müdürü Sn. Adem BAŞAR beyefendi ve Başkanlarımızında hazır bulunduğu sektörümüz ile ilgiili çok verimli ve faydalı bir toplantı gerçekleştirdik. TEMFED TÜM EMLAK MÜŞAVİRLERİ FEDERASYONU,26, Kasım, 2021, Kıymetli, Dostlarım, Meslektaşlarım, Sayın, Ticaret, Bakanımız, Dr,Mehmet, Muş, beyefendinin, talimatları,üzere,Ticaret, Bakanlığı'nda, Esnaf, Sanatkarlar, ve, Kooperatifçilik, Genel, Müdürü, Sn,Necmettin, ERKAN, beyefendi, İç, Ticaret, Genel, Müdürü, Sn,Adem, BAŞAR, beyefendi, ve, TEMFED TÜM EMLAK MÜŞAVİRLERİ FEDERASYONU 26 Kasım 2021, Kıymetli Dostlarım Meslektaşlarım, Sayın Ticaret Bakanımız Dr. Mehmet Muş beyefendinin talimatları üzere Ticaret Bakanlığı'nda Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Sn. Necmettin ERKAN beyefendi İç Ticaret Genel Müdürü Sn. Adem BAŞAR beyefendi ve