TEMFED HABERLERİ
RESİM GALERİSİ
Tarih:
Son Güncelleme:29/11/2021
5 Kasım 2021, Ticaret Bakanımız Sayın Dr. Mehmet MUŞ beyefendi ile TEMFED Yönetimi olarak görüşme gerçekleştirdik. Toplantıda İç Ticaret Genel Müdürümüz Sayın Adem BAŞER beyefendi de bulundular.



Ticaret Bakanımız Sayın Dr. Mehmet MUŞ beyefendi ile TEMFED Yönetimi olarak görüşme gerçekleştirdik. Toplantıda İç Ticaret Genel Müdürümüz Sayın Adem BAŞER beyefendi de bulundular. 

Toplantıda hazır bulunan başkanlarımız Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği ile ilgili karşılaştıkları sorunları aktararak. 

-Kaçak Denetimlerin artırılması,
-internet sitelerinin acilen Yönetmelik kurallarına uymalarını,
-İşletmelerin ve  alt işletmelerin sözleşmesiz internet sitelerine ilan girmelerinin önüne geçilmesi
-TKGM ve yönetmelikte zikredilen kurumlarla işbirliği protokollerinin yapılması vb gibi konular 

Sayın Bakanımıza arz edilmiş Sn. Bakanımız  bu konuların acilen çözülmesi konusunda talimatlarını vermiştir.

TEMFED TÜM EMLAK MÜŞAVİRLERİ FEDERASYONU 5 Kasım 2021, Ticaret Bakanımız Sayın Dr. Mehmet MUŞ beyefendi ile TEMFED Yönetimi olarak görüşme gerçekleştirdik. Toplantıda İç Ticaret Genel Müdürümüz Sayın Adem BAŞER beyefendi de bulundular. TEMFED TÜM EMLAK MÜŞAVİRLERİ FEDERASYONU,5, Kasım, 2021, Ticaret, Bakanımız, Sayın, Dr,Mehmet, MUŞ, beyefendi, ile, TEMFED, Yönetimi, olarak, görüşme, gerçekleştirdik,Toplantıda, İç, Ticaret, Genel, Müdürümüz, Sayın, Adem, BAŞER, beyefendi, de, bulundular,Ticaret, Bakanımız, Sayın, Dr, Mehmet, MUŞ, beyefendi, ile, TEMFED, Yönetimi, olarak, g TEMFED TÜM EMLAK MÜŞAVİRLERİ FEDERASYONU 5 Kasım 2021, Ticaret Bakanımız Sayın Dr. Mehmet MUŞ beyefendi ile TEMFED Yönetimi olarak görüşme gerçekleştirdik. Toplantıda İç Ticaret Genel Müdürümüz Sayın Adem BAŞER beyefendi de bulundular. Ticaret Bakanımız Sayın Dr Mehmet MUŞ beyefendi ile TEMFED Yönetimi olarak g